Estimo i admiro aquesta professió, en ella m’agrada transmetre la tradició cultural. 

Quan dissenyem és important prèviament despullar l’arquitectura original. Cal deixar que els edificis ens expliquin la seva història, ells ens mostren els elements  que és interessant mantenir.

Igual importància té establir una comunicació fluïda entre espais. Crear una correcta circulació, unes àrees proporcionades i facilitar el seu adequat ús. L’ordre és la base d’un projecte i és summament important.

D’altra banda hem d’aconseguir el benestar, confort i identificació amb l’ambient de les persones que l’habitaran, espai per espai. El resultant serà òptim quan els materials i especialment la llum siguin els adequats. Tan important són els objectes degudament il·luminats com les ombres que projecten.

Els detalls són els que acaben per definir un projecte i és per això que m’agrada aportar valor a totes les decisions que es prenen en un projecte per petites que siguin. 

El resultat final sempre és una sorpresa, principalment per la seva dimensió.  La combinació dels materials, els colors, les textures, la interpretació de la llum i dels espais sempre esdevenen un resultat màgic i així ha de ser. Els espais no són estàtics, són un escenari que pren vida quan l’habitem. M’agrada veure la cara de sorpresa i alhora satisfacció dels meus clients quan l’obra està acabada. També la dels col.laboradors i industrials, amb els que juntament fem possibles els projectes i als quals aprofito per donar les gràcies pels seus serveis i la feina ben feta al llarg de tants anys.

Sóc titulada en Disseny d’interiors per l’escola Elisava_Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (1997), posteriorment vaig fer un postrau en arquitectura efímera, UPC (1998), sóc pèrit i des de 2020 membre de la Junta directiva de la demarcació de Barcelona del Col.legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya.

Després de treballar en diferents àmbits de l’interiorisme per a empreses del sector, als 28 anys vaig decidir continuar exercint la professió pel meu compte junt a altres companys afins a la meva manera d’entendre el disseny. Així van néixer primer Bambauna i després Singularpro. Empreses que hem liderat conjuntament durant més de 14 anys. 

Després de 20 anys d’experiència i molta il.lusió, decideixo continuar el camí, en solitari al capdevant, i neix CARLOTA MIRÓ_Arquitectura interior (2018).